opc_loader

Gastenboek

Bert Houthalen-Helchteren 16-08-2014 08:24
We hebben een alarmknop voor mijn schoonmoeder aangeschaft. Binnen enkele dagen ontvangen en klaargemaakt. Grote service hierbij ontvangen van Tony. Op elk moment van de dag, week, weekend is hij bereikbaar en helpt hij waar mogelijk. Ik ben ook heel tevreden over de werking van het apparaat. Helaas wegens ziekte van mijn schoonmoeder kon zij niet omgaan met het toestel. Ik heb dan contact met Tony opgenomen en zoals de retourgarantie "niet tevreden geld terug" zegt, valt ziekte hier natuurlijk niet onder maar heeft Tony toch meteen het geld teruggestort. GROTE KLASSE!! Zo'n service zie je nog maar zelden. Mocht ik om de een of andere reden iets nodig hebben, dan ga ik direct terug naar hem. En by the way, ik ben geen vriend of familie van hem en is deze recentie niet gefaked.
Keersmaekers 08-07-2014 10:44
Ik kocht helpknop basic.

Uitstekende service! Altijd bereid om alle vragen te beantwoorden, mee te zoeken naar een geschikt systeem en extra hulp te bieden. Dit is echt uitzonderlijk.
Tim K Lummen 25-06-2014 21:02
Wij hebben de Helpknop met GSM-module gekocht als stil alarm. Wij hebben hem gelukkig nog niet nodig gehad, maar bij testen werkt alles perfect. Zeer uitgebreid advies per mail en telefoon gekregen voor we onze aankoop geplaatst hebben. Een aanrader!
E Visser Wijk aan Zee 24-06-2014 14:02
Toestel gekocht voor mijn bejaarde vader. Zeer gebruikersvriendelijk, betaalbaar en werkt prima.
Albert Weert - nederland 22-06-2014 19:31
Gsm alarm gekocht, werkt werkelijk perfect en prima service van Tony persoonlijk, zelfs in het weekend!
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12VolgendeToon alles