Beste alarmsysteem voor ouderen

Wat de beste beveiliging voor u is hangt af van diverse factoren. U kunt kiezen voor een compacte alarmknop voor thuis en tuin gebruik (50 meter van basisstation), maar ook voor een compleet alarm systeem voor ouderen. Ook zijn er seniorenalarmen die via GPS uw locatie doorgeven, zoals het persoonlijk alarm, de polsknop en het valalarm. Deze systemen zijn tevens geschikt voor mensen die veel buitenshuis en onderweg zijn. Ook geschikt voor ouderen die veel onderweg zijn, is de paniekknop met tweewegcommunicatie.

Welke beveiliging is het aller beste voor u?

In België is er goede dekking van het GSM-netwerk, daardoor heeft u ruime keuze in de soorten modellen. Vergelijk op basis van onderstaande tabel de alarmen onderling. Hebt u vragen over uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op via: 0479 – 69 69 48 of stuur een email via het formulier.

Vaste knoppenDraagbare knoppenUitbreidbaar met extra knoppenWerkt via simkaartVaste lijnMaximaal aantal personen2-wegs-communicatieGPS functieDraagbaar om halsDraagbaar om polsWaterdicht
Paniekknop 2-wegscommunicatie Bekijk »x1xJaNee3JaNeeJaJaNee
Alarm ouderen
Bekijk »
x2JaJaNee8NeeNeeJaNeeWaterdichte knop
Alarmsysteem voor ouderen
Bekijk »
12xNeeJa3NeeNeeJaJaWaterdichte polsknop
Senioren gsm met losse paniekknop
Bekijk »
11xJaNee3JaNeeJaNeeWaterdichte knop
Valalarm
Bekijk »
x1xJaNee3JaJaJaNeeSpatwaterdicht
Alarmknop
Bekijk »
12JaJaNee5NeeNeeJaJaWaterdichte polsknop
Persoonlijk alarm
Bekijk »
x1xJaNee8JaJaJaJaSpatwaterdicht
Polsknop
Bekijk »
x1NeeJaNee5JaJaJaJaSpatwaterdicht

Senioren alarmen gebruikers tips & ervaringen

Meer lezen