Hoe werken de senioren alarmen?

Al onze producten werken logisch en eenvoudig. U kiest zelf wie gealarmeerd wordt bij gebruik van de noodknop.

Indien er iets niet duidelijk is over de configuratie, helpen wij u met plezier verder met het instellen van uw seniorenalarm. Wij beantwoorden al uw vragen graag. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Senioren alarmen geïnstalleerd in 3 stappen

  • Vraag na in uw omgeving wie kan helpen bij het verkrijgen van een noodoproep
  • Via de eenvoudige handleiding stelt u, eventueel met onze hulp / assistentie, de nummers in die gealarmeerd moeten worden wanneer u de noodknop gebruikt
  • Na het instellen van het alarm doet u altijd een test, op die manier weet u hoe de noodknop werkt

Snelle levering van Senioren alarm

Wij bezorgen al onze producten kosteloos vanaf €50,- door heel België. Uw bestelling wordt op werkdagen binnen 24 uur aangeboden aan Bpost waarna het bij u wordt afgeleverd. Ook ontvangt u na verzending uw track en trace code via de mail. Heeft u vragen over de levering bel ons dan op +32 14 57 46 27 of stuur een email naar contact@seniorenalarmen.be.

Telefonische hulp

Komt u er ondanks de meegeleverde handleiding niet uit? Dat is geen probleem! Neem gerust contact op met onze telefonische servicedesk op: +32 14 57 46 27 u kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereiken. Een e-mail sturen kan uiteraard ook, dit doet u naar: contact@seniorenalarmen.be – wij trachtten altijd binnen 24 uur op e-mails te reageren.

Voor onze volledige contactgegevens en een contactformulier klikt u hier

Handleidingen

Hieronder kunt u per senioren alarm een handleiding in PDF versie downloaden. Voor het openen van PDF bestanden dient Adobe Acrobat Reader geïnstalleerd te hebben, klik hier om dit programma te downloaden.

Senioren alarmen gebruikers tips & ervaringen

Meer lezen